Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Pagina laatst bijgewerkt op: 16/05/2019

Think4Nurses

Geschreven door Jos Neyt op in de Categorie: Algemeen nieuws

Ook verpleegkunde is voortdurend bijleren. Daaraan wil Think4Nurses actief meewerken, door een online informatieplatform en denktank aan te bieden, ontworpen door en voor verpleegkundigen.

Think4Nurses

Via dit project worden verpleegkundigen warm gemaakt voor het wetenschappelijk kader achter de dagelijkse praktijk. Via de website en sociale media wordt recente en betrouwbare wetenschappelijke informatie over verpleegkundige onderwerpen aangeboden op een laagdrempelige en toegankelijke manier. 

Door betrouwbare informatie aan te reiken wil Think4Nurses verpleegkundigen stimuleren tot een kritische houding tegenover de huidige praktijkvoering. Evidence-Based Nursing is dan ook een belangrijke hoeksteen binnen het verpleegkundig handelen. Dit project wil bovendien verpleegkundigen aanzetten tot interactie over de huidige praktijkvoering met de onderzoekswereld en andere disciplines binnen de gezondheidszorg. Het doel van Think4Nurses is een verdere professionalisering van de verpleegkundige discipline te ondersteunen.

Meer weten? Surf dan naar www.think4nurses.be of neem een kijkje op hun sociale media www.facebook.com/think4nurses en www.twitter.com/think4nurses.

Registreer u en blijf op de hoogte

U wil op de hoogte blijven over onze projecten;

het Formularium (Info), de (e)folia, de trasparantiefiches of onze nieuwe projecten ?

Registreer u hier